Hans Linssen

Met ruim 30 jaar aan rijke professionele ervaring heeft Hans Linssen, 59 jaar oud, een opmerkelijke reis gemaakt die gekenmerkt wordt door expertise in sales, marketing en management. Na het afronden van zijn HBO-opleiding Technische Natuurkunde, heeft Hans zijn vakkundige voetafdrukken achtergelaten in diverse technische bedrijven en groothandels als sales- en marketingmanager. In 1996 koos Hans voor een nieuwe uitdaging bij ING Bank, waar hij gedurende 17 jaar verschillende rollen vervulde, van cliëntmanager tot rayondirecteur. Zijn ondernemingsgeest werd in 2013 ontketend toen hij zijn eerste consultancy bedrijf oprichtte. Hoewel hij in 2016 nog eenmaal terugkeerde naar de technieksector als salesmanager bij Neways en Actemium bleef de roep van het ondernemerschap en vooral zijn passie voor wijn en koken sterk.

Met ruim 30 jaar aan rijke professionele ervaring heeft Hans Linssen, 59 jaar oud, een opmerkelijke reis gemaakt die gekenmerkt wordt door expertise in sales, marketing en management. Na het afronden van zijn HBO-opleiding Technische Natuurkunde, heeft Hans zijn vakkundige voetafdrukken achtergelaten in diverse technische bedrijven en groothandels als sales- en marketingmanager.

In 1996 koos Hans voor een nieuwe uitdaging bij ING Bank, waar hij gedurende 17 jaar verschillende rollen vervulde, van cliëntmanager tot rayondirecteur. Zijn ondernemingsgeest werd in 2013 ontketend toen hij zijn eerste consultancy bedrijf oprichtte. Hoewel hij in 2016 nog eenmaal terugkeerde naar de technieksector als salesmanager bij Neways en Actemium bleef de roep van het ondernemerschap en vooral zijn passie voor wijn en koken sterk.

Zijn brede ervaring buiten de horeca vormt een solide fundament voor zijn succesvolle overstap naar de wijnsector. Aanvullend op zijn ervaring, heeft Hans zijn kennis over de horeca verrijkt met een SVH diploma en het wijnbrevet (SDEN3) van de Wijnacademie. Vervolgens heeft Hans de vinologenopleiding gevolgd aan de Wijnacademie. Daarna heeft hij de academie voor gastronomie gevolgd bij dr. Peter Klosse waardoor hij zeer bedreven is geworden om combinaties van wijn en spijs te presenteren en te adviseren. Hans expertise in wijn is reeds erkend. Hij is lid van het selectiepanel van diverse importeurs en heeft vele wijnproeverijen georganiseerd. Daarnaast geeft Hans de wijnopleiding SDEN1 en SDEN2 op locatie bij de klant of in zijn eigen proeflokaal. Al meer dan 20 jaar kookt hij als amateurkok, onder andere als Gezel van het Culinair Gilde Brabonne. Zijn combinatie van wijnkennis en kookkunst resulteert in unieke private diners bij gasten thuis. Tenslotte is Hans eveneens werkzaam als de sommelier van PSV.

Zijn brede ervaring buiten de horeca vormt een solide fundament voor zijn succesvolle overstap naar de wijnsector. Aanvullend op zijn ervaring, heeft Hans zijn kennis over de horeca verrijkt met een SVH diploma en het wijnbrevet  (SDEN3) van de Wijnacademie.  Vervolgens heeft Hans de vinologenopleiding gevolgd aan de Wijnacademie.  Daarna heeft hij de academie voor gastronomie gevolgd bij  dr. Peter Klosse waardoor hij zeer bedreven is geworden om combinaties van wijn en spijs te presenteren en te adviseren.

Hans expertise in wijn is reeds erkend. Hij is lid van het selectiepanel van diverse importeurs en heeft vele wijnproeverijen georganiseerd.  Daarnaast geeft Hans de wijnopleiding SDEN1 en SDEN2 op locatie bij de klant of in zijn eigen proeflokaal.  Al meer dan 20 jaar kookt hij als amateurkok, onder andere als Gezel van het Culinair Gilde Brabonne. Zijn combinatie van wijnkennis en kookkunst resulteert in unieke private diners bij gasten thuis.  Tenslotte is Hans eveneens werkzaam als de sommelier van PSV.